ЗИМА 2022: СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

Претежно облачно са умјереном до јаком кишом, локално могуће и грмљавином, а у планинама на сјеверу са сусњежицом и снијегом. Средином дана или послијеподне, падавине ће знатно ослабити или престати, прво у југозападним и западним предјелима, уз постепено разведравање. Вјетар слаб до умјерен промјенљивог смјера. Највиша дневна температура ваздуха од 3 до 14 степени.

ЦЕДИС

Због радова на мрежи, струју данас неће имати, од 10:00 до 15:00 сати, потрошачи изнад Петље у Игалу.

АУТОБУСКА СТАНИЦА

И овог јутра аутобуски саобраћај одвија се по реду вожње, а до 7:30 у наш град су стигли Озлем из Лесковца и Бамбус из Београда. Нешто касније доћи ће Блу лајн из Новог Сада, Јадранекспрес из Београда и Божур из Суботице. Локални саобраћај ка градовима у Црној Гори одвија се по устаљеном редослиједу. Мјеста има у свим правцима.

АЕРОДРОМИ ЦРНЕ ГОРЕ

Само два лета данас планирају са тиватског аеродрома, оба ка Београду, у 10:25 и 15:05.

Знатно мањи број летова данас и са подгоричког аеродрома, само пет. Два ће реализовати ка Београду, два ка Истанбулу и један ка Бечу.

АМСЦГ

Због кише се у већем дијелу земље саобраћа по мокрим и клизавим коловозима. У планинским предјелима повремено снијежне падавине. На дионицама које пролазе кроз усјеке упозоравамо на ситније одроне. Возачима савјетујемо да вожњу прилагоде временским и саобраћајним условима. Интензитет саобраћаја је умјерен.

Камионима са приколицом и шлеперима није дозвољено  кретање на путном правцу Шавник-Жабљак.

У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 18 саобраћајних  незгода  у којима  је једна особа задобила теже, а шест лакше повреде.

Информативни центар заједно са службом помоћи на путу на услузи је грађанима 24 сата. Информације путем телефона 19807, 020234999 и 063239987.

Возите полако и пажљиво, срећан пут!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here