НЕДА УКРАДЕН ПОЗИВА: ДРУЖИЋЕМО СЕ У НАЈСУНЧАНИЈЕМ ГРАДУ ГДЈЕ ЦВЈЕТА НАЈЉЕПША МИМОЗА

Празник мимозе у Херцег Новом биће свечано отворен 18. фебруара, концертом регионалне музичке звијезде Неде Украден на Тргу Николе Ђурковића од 20 часова.

„Драги моји, 18. фебруара дружићемо се у најсунчанијем граду и тамо гдје цвјета најљепша мимоза. Дакле, 18. фебруар, Херцег Нови, ви и ваша Неда Украден. Видимо се!“, позвала је Неда Украден.

Прва овогодишња Мимозина поворка кренуће 18. фебруара из Игала у 19 часова. Градска музика, Мјесна музика Ђеновић, мажоретке, тромбоњери и кловнови продефиловаће градом до Трга Николе Ђурковића, гдје ће услиједити отварање Празника, наступ предгрупе Трио Маре, а од 20 часова концерт Неде Украден.

Дан касније, 19. фебруара од 10 часова на програму је Фешта од мимозе, рибе и вина на херцегновској ривијери, која је традиционално најпосјећенији догађај на фестивалу. Поворка Градске музике, Мјесне музике Ђеновић и мажоретки продефиловаће од комплекса Портонови ривијером до платоа Мјесне заједнице Баошићи, гдје ће у 11 часова бити одржана централна фешта. Концерт Ненада Кнежевића Кнеза заказан је за 13 часова на платоу Дома културе Ђеновић.

Истог дана, у суботу од 20 часова на програму је Маскенбал у Институту Игало на којем ће наступити Горан Каран, Лапсус бенд и новски састав Егзодуси.

Комплетан програм 53. Празника мимозе можете преузети овдје:https://hercegnovi.me/downloads/Mimoza53.pdf

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here