МУЗИЧКО-ПОЕТСКИ ПРОГРАМ „ТИ И ЈА“ СУТРА У ДВОРАНИ ПАРК

Љубав је оно што 14. фебруара у једном дану повезује, Светог Трифуна и Светог Валентина, а обиљежава се као Дан заљубљених и Дан виноградара.

Дан заљубљених у Дворани Парк резервисан је за музичко-поетски програм „Ти и ја”. У оквиру програма учествују реномирани умјетници из Бара, пијанисткиња Николета Стругар и књижевник Игор Ремс. Програм ће бити уприличен у фоајеу Дворане Парк, 14. фебруара (понедељак) са почетком у 19 часова.

Игор Ремс је један од наших најнаграђиванијих писаца у међународним оквирима. Објавио је више од десет збирки поезије, члан је удружења књижевника Црне Горе, Србије, Њемачке, а титулу академика додијелила му је Украјина, чланством у тамошњој Академији књижевног стваралаштва и умјетности. Аутор ће на упечатљив начин, са посебним емоцијама казивати стихове из својих збирки.

Музички ће вече оплеменити пијанисткиња Николета Стругар. Средњу музичку школу  завршила је у Подгорици, а Музичку академију на Цетињу. Ради у Музичкој школи “Петар II Петровић – Његош” у Бару као професор клавира и корепетитор.

Програм ће бити организован уз поштовање важећих мјера донесених у циљу сузбијања пандемије КОВИД – 19.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here