ФАБРИКЕ ПОВЕЋАВАЈУ ПРОИЗВОДЊУ, ПРОДАВНИЦЕ СУВЕНИРА ЗА ЗОИ ПРАЗНЕ

РТХН у сарадњи са глобалном кинеском медијском кућом CCTV News Content Co. Ltd реализује серијал видео записа и прича из НР Kине.

Произвођачи производа везаних за маскоту Зимских олимпијских игара у Пекингу 2022. брзо настављају са радом након Пролећног празника како би задовољили растућу потражњу за популарном пандом.
Организатори ЗОИ у Пекингу су саопштили у уторак да ће специјална кинеска новогодишња верзија лутке Бинг Двендвена ускоро изаћи на тржиште и да ће се продаја лиценциране робе наставити најмање до краја јуна.
Као одговор на недостатак понуде Бинг Двен Двен производа, организатори су координирали са произвођачима и лиценцираним фабрикама за производњу играчака да наставе са радом.
Бинг Двендвен, који подсећа на младунца панде обученог у ледено одело, постао је главна атракција Зимских олимпијских игара.
Маскота је постала толико популарна да су сви сродни производи, укључујући Бинг Двендвен минијатуре, лутке и привеске за кључеве, нестали из лиценцираних онлајн продавца и физичких продавница у малопродаји.
Џао Веидунг, портпарол Организационог комитета Зимских олимпијских игара у Пекингу, рекао је у недељу да су организатори предузели координисане напоре да повећају залихе тражених производа.
Један од произвођача, Јињианг Хенгсхенг у провинцији Фујиан, навео је у понедељак за „Пекинг њуз“ да ће компанија наставити производњу раније него што је планирано и да је купила авионске карте за неке запослене како би се што пре вратили на посао.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here