ЗИМА 2022: СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

Претежно сунчано и током дана топлије вријеме. Пријеподне на сјеверу ниска облачност, понегдје могуће слабо провијавање снијега, а по котлинама и магла. Вјетар слаб до умјерен и промјењив, пријеподне понегдје умјерен до појачан сјеверни. Највиша дневна температура ваздуха од 4 до 15 степени.

АУТО МОТО САВЕЗ
Саобраћај се одвија несметано у јужним предјелима, док на путевима у вишим планинским предјелима мјестимично има и поледице, као и снијежних падавина. На дионицама које пролазе кроз усјеке могући су ситнији одрони, а на мјестима извођења радова измијењен је режим вожње. Савјетује се опрезна вожња, прилагођена временским и саобраћајним условима. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 13 саобраћајних незгода у којима је једна особа задобила лаке повреде.

АВИО САОБРАЋАЈ
Из Подгорице је данас планирано пет летова, а два су за Београд. Јутарњи је био „Аir Montenegro“ у 7:30, а компаније „Аir Serbia“ је послијеподне у 15:15. Два лета су за Истанбул, а један за Беч. Са тиватског аеродрома данас два лета за Београд: „Аir Montenegro“ у 10:25, а „Аir Serbia“ у 15:05.

ЖЕЉЕЗНИЧКИ САОБРАЋАЈ
Брзи воз из Београда стигао је на Жељезничкој станици у Бару око 7:40, са свега 15-ак минута заостатка за редом вожње. Полазак из Бара за Београд је сваке вечери у 19:00 сати, а назад у 20:20. Локални возови саобраћају редовно, а мјеста има довољно.

АУТОБУСКИ САОБРАЋАЈ
Аутобуски саобраћај одвија се редовно, а први је у наш град стигао „Божур“ из Београда. У 7:00 сати је кренуо „Оzlem tours“ за Београд, а у 11:10 ће „Јадран експрес“ за Дубровник. Следеће очекују „Ленс“ из Новог Сада, „Royal travel“ из Ниша и Београда, па „Blue line“ и „Јадран експрес“ из Суботице.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here