ВЕЛИКА ОЧЕКИВАЊА ХОТЕЛИЈЕРА ОД ПРАЗНИКА МИМОЗЕ

Хотел и ресторан Плеј, односно Спортски центар Игало спремни дочекују екипе и тимове који ће учествовати у спортском дијелу програма 53. Празника мимозе, поред тога у најави су и гости који учествују у умјетничким програмима, па су у менаџметну задовољни, јер у времену пандемије овај комплекс остварује добар биланс.

Интересовање је ове године велико, а у наредним данима долазе и први фудбалски тимови, прича за РТХН директор Спортског центра Радован Ралевић.

– Током јануара имали смо једну екипу на припремама, а очекујемо клинце фудбалере, који ће боравити неких десетак дана у нашем граду, потом имамо још једну екипу која долази након њих. У другој половини марта у најави имамо још један аранжман који је везан за спорт. Поред тога имамо аранжмане из области културе, туризма, што реализујемо у сарадњи са предузећима, Општино Херцег Нови и Туристичком организацијом – наводи он.

Прошле године, како истиче Ралевић, због знатно строжих епидемиолошких мјера, остварен је половичан резултат, али је ове много боља ситуација.

– Имамо најаве за разне турнире, који су сваке године активни у Спортском центру. Тачни термини још увијек нису дефинисани, али поред фудбала, ватерпола и тих пливачких спортова, који су одвојени од нашег Центра, овдје ћемо имати џудо, џију џицу и карате, затим турнир у стоном тенису, што ће бити један од највећих који су овдје организовани, као и у осталим спортовима – прича Ралевић.

Циљ менаџмета Спортског центра је да врати спортски дух, али и да се малишани поново друже, забављају и такмиче, без ограничења, мјера и могућнсоти да уживају у Празнику мимозе и спортским дешавањима.

Ралевић је казао да су добре најаве и за наредну љетњу сезону, за када је у плану и велики кошаркашки камп „Грујић“, а доста се очекује и од отварања авио линија са Русијом. Један од великих догађаја биће и Европско првенство у тенису за новинаре.

У хотелу АЦД у Мељинама има интересовања за Празник мимозе, али и за љетњу сезону. Гости су углавном са трижишта региона, прича менаџерка Мира Чекеревац.

– Контактирали су нас партнери са којима смо сарађивали и прије ковид ситуације, тако да смо успјели да остваримо неке резервације. Најаве стоје потврђене, па ћемо видјети, надам се да неће доћи до измјена и да ћемо успјети то да реализујемо – наводи она.

Када је ријеч о љетној сезони, како истиче Чекеревац, већ су потписани уговори са агенцијама, резервације се осварују свакодневно, па менаџмент очекује сезону бољу него лани.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here