“АЛЕЈА НОЋНИХ МОРА” У ЗАВРШНИЦИ ПРОГРАМА “ПОНОВО РАДИ БИОСКОП”

Последњег дана програма “Поново ради биоскоп”, вечерас (субота, 5. фебруар) ће у дворани “Парк” бити приказани филмови “Чаролија мјесеца” и “Алеја ноћних мора”.

У 18:00 сати је на репертоару анимирана авантуристичка комедија “Чаролија мјесеца”. Заснована на једној од најпопуларнијих њемачких књига за дјецу „Путовање на Мјесец малог Петра“, анимација доноси причу о малом Питу који креће на очаравајуће путовање заједно са јунском бубом, господином Зумземом и Сендменом, како би спасио своју малу сестру, коју је отео зли човјек Мјесец.

Слиједи од 20:30 најновији филм Гиљерма дел Тора “Алеја ноћних мора”, у коме мајсторе обмане или људе који иду испред свог времена тумаче Кејт Бланчет и Бредли Купер. У овом психолошком трилеру амбициозни радник у циркусу има способност да са само пар ријечи изманипулише било кога. Заводи психотерапеуткињу за коју се испоставља да је много опаснија од њега.

Циркуски ансамбл тајновитог свијета Гиљерма дел Тора чине и Руни Мара, Виљем Дефо, Тони Колет, Рон Перлман, као и многа друга холивудска глумачка имена.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here