ЗИМА 2022: СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

Претежно сунчано, пријеподне понегдје мало до умјерено облачно. На сјеверу током јутра умјерен до јак мраз, а по котлинама могућа краткотрајна магла. Вјетар слаб до умјерен промјенљивог смјера. Највиша дневна температура ваздуха од 4 do 14 степени.

ИЗМЈЕНА РЕЖИМА САОБРАЋАЈА

Данас ће од од 9:00 до 16:00 часова бити забрањен саобраћај на локалном приобалном путу у насељу Баошићи, од раскрснице са улицом Банићевина до раскрснице са улицом Прва Баошићка.

Подјсећамо и да ће привремено бити забрањен саобраћај за сва возила на дијелу локалног пута у насељу Зеленика, улица Храстова, од Крагујевачког одмаралишта до краја улице, до недеље, 06. фебруара у 7:00 часова.

АУТОБУСКА СТАНИЦА

До 7:30 су стигли Озлем из Лесковца, Банбус из Београда и Лалатовић из Модриче. У наставку пријеподнева очекују Блу Лајн из Новог Сада, Божур из Суботице, Ласту из Београда.

Редом вожње Лалатовић ка Сарајеву полази у 8:35, Јадран експрес ка Дубровнику у 11:10, те Озлем ка Лесковцу у 13:15. Локални и међуградски саобраћај се одвијају по реду вожње.

АЕРОДРОМИ ЦРНЕ ГОРЕ

Само су два лета ка Београду планирана са тиватског аеродрома, у 8:40 и 15:20, док ће са подгоричког бити реализовано 10 летова, четири ка Београду, два ка Истанбулу и по један ка Љубљани, Бечу, Дортмунду и Бриселу.

ЖЕЉЕЗНИЧКА СТАНИЦА

Међународни брзи воз из Бара ка Београду полази у 19 часова, док је повратак планиран у 20:20. Међуградски жељезнички саобраћај одвија се по уобичајеном реду вожње.

АМСЦГ

На путевима у земљи се саобраћа по претежно сувим коловозима на путевима у нижим предјелима, док у вишим планинским предјелима мјестимично има снијежних падавина и поледице. На дионицама које пролазе кроз усјеке могући су наиласци на ситније одроне. Возачима се савјетује вожња прилагођена временским и саобраћајним условима. На дионицама гдје се изводе радови неопходна је додатна пажња јер је измијењен режим вожње.

Због извођења радова на измјештању водовода од хотела Маестрал до плаже Каменово у Будви, доћи ће до промјене режима саобраћаја са двосмјерног на једносмјерни на мјесту извођења радова.

Информативни центар заједно са службом помоћи на путу на услузи је грађанима непрекидно 24 сата. Информације се могу добити путем телефона 19807.

Возите полако и опрезно, срећан пут!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here