ЗИМА 2022: СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

Пријеподне доста сунчаних интервала, а током јутра по котлинама на сјеверу могућа краткотрајно магла. Средином дана наоблачење, током ноћи на приморју и у нижим предјелима на југу умјерена до јака киша, могуће и грмљавина, а у осталим предјелима углавном снијег. Вjетар у сјеверним предјелима и на приморју повремено умјерен до појачан, јужних смјерова. Највиша дневна температура ваздуха од 1 до 12 степени.

ЦЕДИС

За данас нема најављених искључења електричне енергије на подручју општине Херцег Нови.

ДОМ ЗДРАВЉА

Ове седмице на дјечијем одјељењу пријеподне раде др Маја Поповић и др Драгана Кнежевић, а поподне др Оливера Ментовић. На дијелу за одрасле у јутарњој смјени су др Тамара Пиљевић, др Наташа Миловић, др Сања Чепрнић, др Тања Зградић, др Марија Станишић, док др Горан Комар ради данас, у сриједу и у петак од 8:00 до 12:00 сати. У поподневној смјени су др Сања Топић, др Данка Кривокапић, др Зинаида Миљковић, др Весна Ковач и др Ана Поповић.

У КОВИД амбуланти од 8:00 до 13:00 сати данас ради др Тамара Пиљевић, а од од 15:00 до 20:00 сати др Весна Ковач.

У диспанзеру за жене др Аленка Срдановић данас ради пријеподне, a од 15:00 до 19:00 сати др Слободан Булатовић.

У амбуланти у Игалу од 7:00 до 14:00 сати ради др Росанда Бојичић, у Бијелој др Иљана Даниловић и др Милица Тошић, док у педијатријској амбуланти у Бијелој ради др Милена Пророчић од 8:00 до 15:00 сати.

У пулмолошкој амбуланти данас и сутра од 15:00 до 19:00 сати ради др Даринка Ковачић.

АУТОБУСКА СТАНИЦА

Аутобуски саобраћај се одвија по реду вожње. До 7:30 је стигао Озлем из Лесковца, остале очекују у наставку пријеподнева.

Редом вожње Лалатовић ка Сарајеву полази у 8:35, Јадран експрес ка Дубровнику у 11:10, Озлем ка Лесковцу у 13:15. Ка Београду полазе Јадран експрес у 15:00, Банбус у 16:00 и Ласта у 21:00 сат. Данас за Суботицу вози Божур у 17:40, за Нови Сад Блу лајн у 20:00 и Виена за Модричу у 22:55.

АЕРОДРОМИ ЦРНЕ ГОРЕ

Само су два лета планирана са тиватског аеродрома у 15:20 и 16:30, док ће са подгоричког бити реализовано 11 летова, пет је ка Београду, два ка Истанбулу и по један ка Љубљани, Бечу, Дортмунду и Бриселу.

ЖЕЉЕЗНИЧКА СТАНИЦА

Међународни брзи воз из Бара ка Београду полази у 19 часова, док је повратак планиран у 20:20. Међуградски жељезнички саобраћај одвија се по уобичајеном реду вожње.

АМСЦГ

На путевима у земљи се саобраћа по претежно сувим коловозима. Видљивост је смањена по котлинама, а у вишим планинским предјелима мјестимично је изражена поледица. На дионицама које пролазе кроз усјеке могући су наиласци на ситније одроне. Возачима се савјетује вожња прилагођена временским и саобраћајним условима. На дионицама гдје се изводе радови неопходна је додатна пажња јер је измијењен режим вожње.

Због извођења радова на измјештању водовода од хотела Маестрал до плаже Каменово у Будви, доћи ће до промјене режима саобраћаја са двосмјерног на једносмјерни на мјесту извођења радова.

Информативни центар заједно са службом помоћи на путу на услузи је грађанима непрекидно 24 сата. Информације се могу добити путем телефона 19807.

Возите полако и опрезно, срећан пут!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here