ХОТЕЛИ ПАРК И ДЕЛФИН РАСПРОДАТИ ОД АПРИЛА, СЕЗОНА БИ МОГЛА ТРАЈАТИ 11 МЈЕСЕЦИ

Хотели Парк и Делфин у Бијелој, који послују у оквиру компаније Царине, биће отворени почетком марта, казао је власник компаније Чедо Поповић гостујући у емисији „Новско поподне“ уреднице Данијеле Ђоновић. Истакао је да очекује и потписивање уговора по којем би хотели радили до 15. децембра у пуном капацитету, а једина пауза била би до 15. јануара.

Број гостију који долазе у хотеле Делфин, Парк и Кумбор, се повећава, а сарадњу у већем обиму наставили су са старим партнерима који су везани за енглеско, француско и њемачко тржиште, казао је Поповић.

-То је резултат нашег рада и чињенице да смо урадили и направили нешто добро, што су партнери и гости препознали. Наши хотели Парк и Делфин су већ од априла у потпуности попуњени. Ово је озбиљна прича и веома лако може да се деси да од ове године радимо 11 мјесеци, а капацитети буду попуњени. Преговори су завршени, али још није потписан дио уговора који се односи на попуњавање капацитета од октобра до 15. децембра. Ако буде тако, хотели неће радити само од 15. децембра до 15. јануара, казао је Поповић за РТХН.

Како је казао, епидемиолошке мјере које су на снази и потребно посједовање ковид потврда, не представља проблем за пословање.

-Сви они који долазе са иностраних тржишта знају какве су мјере на снази и сви су вакцинисани, тако да потврде њима не представљају проблем. Можда је то мало другачије за госте који долазе из Украјине, али и са њима је потписан уговор за ову сезону, а надамо се да ће бити и са руским тржиштем, ако се оно отвори до сезоне, истакао је Поповић.

Попуњеност капацитета у сва три хотела у којима је 715 соба биће на завидном нивоу и како је казао, очекују одличну пословну годину.

-Прошле године смо пословали дупло боље него што смо очекивали. Цијене су биле ниже, а у овој години вратили смо их на ниво из 2019. Године, можда су чак и мало више, тако да смо изузетно задовољни и цјеновном политиком коју смо постигли, казао је Поповић.

Комплетан интервју погледајте у емисији Новско поподне РТХН.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here