ФУДБАЛ: АНА КРИВОКАПИЋ НА РЕПРЕЗЕНТАТИВНИМ ПРИПРЕМАМА У БУДВИ

Фото: архива РТХН

Селектор женске кадетске репрезентације Црне Горе Мирко Марић објавио је списак фудбалерки које се од данас до 25. јануара боравити на припремама у Будви. Марић је позвао 27 дјевојака, а на списку је и чланица “Обилића” Ана Кривокапић.

Више него поносна што је поново позвана у репрезентацију, Кривокапић прича за РТХН да је за њу и њене другарице позив селектора свечан тренутак.

– Окупиле смо се да још једном покажемо таленат и на најбољи начин потврдимо да заслужујемо позив. Мој први циљ је да оправдам повјерење селектора Мирка Марића. Захвалност дугујем свим тренерима у млађим  категоријама “Обилића”, који су ми помогли  да стигнем до националне селекције. Само да ме послужи добро здравље и мало среће – наводи Кривокапић.

На списку селектора Мирка Марића су још и Јована Жугић (Дурмитор), Ајша Калач (Даниловград), Марија Вуковић (Младост 2015); одбрана: Тања Малесија, Андреа Вукадиновић, Анастасија Булић, Нела Колић, Славица Крстевска (Даниловград), Ивана Боричић (Брезница), Миа Батуран, Влада Миловић, Лана Ђуровић (Младост 2015), Тијана Јанковић (Економист), Јелена Радевић (Цветекс); везни ред: Маша Томашевић, Лидија Станић (Младост 2015), Анђела Голубовић (Економист), Санија Палариз, Катарина Чађеновић (Даниловград),  Амра Меховић (Цветекс); напад: Бојана Томашевић, Анастасија Ракочевић (Даниловград), Лариса Ђурковић, Миа Вукчевић (Младост 2015), Лејла Бамбур (Брезница).

Репрезентацију Црне Горе на прољеће очекује наставак такмичења у квалификацијама за Европско првенство У 17,  гдје у групи репрезентација Црне Горе води са максималним учинком, односно 6 бодова, док су без освојеног бода Азербејџан и Албанија.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here