ЗИМА 2022: СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

На југу промјењиво облачно са сунчаним интервалима. На сјеверу претежно облачно, понегдје уз слабо провијавање снијега. Вјетар сјеверни и сјевероисточни, појачан и јак, на ударе олујне јачине. Највиша дневна температура ваздуха од -7 до 13 степени.

АУТО МОТО САВЕЗ
У јужним предјелима саобраћа се углавном несметано, док на путевима у вишим планинским предјелима мјестимично има угаженог снијега и поледице. Видљивост је мјестимично смањена, а на дионицама које пролазе кроз усјеке могући су ситнији одрони. Савјетује се опрезна вожња, прилагођена временским и условима на путу, нарочито на дионицама гдје се изводе радови због измијењеног режима вожње. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се девет саобраћајних незгода у којима је пет особа задобило лакше повреде.

АВИО САОБРАЋАЈ
Из Подгорице је данас планирано 10 летова, а четири су за Београд. Јутарњи „Аir Montenegro“ је реализован у 7:30, следећи је у 18:45, а компаније „Аir Serbia“ су у 9:00 и у 15:15. По два лета су за Тopaz Driller и Истанбул, а преостали су за Беч и Франкфурт. Са тиватског аеродрома данас само два лета за Београд; „Аir Montenegro“ у 10:25 и „Аir Serbia“ у 15:05.

ЖЕЉЕЗНИЧКИ САОБРАЋАЈ
Брзи воз из Београда јутрос касни сат и пет минута, и на Жељезничкој станици у Бару га очекују око 8:30. Полазак из Бара за Београд је у 19:00 сати, а назад у 20:20. Локални возови саобраћају редовно, а мјеста има довољно.

АУТОБУСКИ САОБРАЋАЈ
Јутрос су у наш град први стигли „Vienna tour“ из Модриче, „Божур“ и „Транс-југ“ из Београда. У 7:30 је кренуо „Оzlem tours“ за Београд, у 11:10 ће „Јадран експрес“ за Дубровник, а у 15:10 „Транс-југ“ за Београд. Следеће очекују „Royal travel“ из Београда, „Blue line“ из Суботице и „Ленс“ из Новог Сада.

ДОМ ЗДРАВЉА
На дјечјем одјељењу пријеподне раде др Драгана Кнежевић и др Маја Поповић, а послијеподне др Оливера Ментовић.
Изабрани љекари за одрасле пријеподне: др Сања Топић, др Весна Ковач, а др Горан Комар Горан ради од 8:00 до12:00 сати. Изабрани љекари за одрасле послијеподне: др Тања Зградић, др Тамара Пиљевић, др Марија Станишић и др Сања Чепрнић.
У COVID амбуланти данас од 8:00 до 12:00 сати ради др Данка Кривокапић, а од 15:00 до 19:00 сати др Наташа Миловић.
У амбуланти Игало од 7:00 до 14:00 сати ради др Росанда Бојичић, у исто вријеме у амбуланти у Бијелој др Иљана Даниловић и др Милица Тошић, а на педијатрији од 8:00 до 15:00 сати др Милена Пророчић.
У ортопедској амбуланти др Саво Марић ради сриједом од 15:00 до 19:00 сати.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here