КОМУНАЛНИ РЕД БЕЗ ПРОБЛЕМА ТОКОМ ПРАЗНИКА

У Кол центру Општине Херцег Нови од 1. до 10. јануара евидентирана  су 62 позива грађана, од чега је Служби за инспекцијске послове било намијењено седам, а комуналној полицији 12 позива.

Остале пријаве су прослијеђене надлежним органима и службама на поступање, казао је за РТХН помоћник начелника Службе за инспекцијске послове Дарко Класић:

– У области саобраћаја је у периоду, од 2. до 9. јануара биле су 24 пријаве, од чега  четири прекршајна налога. У комуналним дјелатностима примљене су  четири пријаве, односно, четири предмета.За комунални ред било је пет предмета, исто толико у области хортикултуре, у стамбеној инспекцији два предмета, навео је Класић.

Он је оцијенио да су, углавном, што се тиче  обје службе празници  протекли релативно мирно, осим неколико примједби  за употребу пиротехничких средстава, што је прослијеђено органима МУП-а на даље поступање.

Ни у другим комуналним службама на нивоу Општине Херцег Нови није било већих проблема за вријеме празника.

Испектори настављају са контролама угоститељских објеката и тераса. Фокус ће бити на одржавању чистоће и контроле привремених објеката. Контороле ће бити интензивиране у наредном периоду, поготово, на угоститељским објектима у односу на поштовање епидемиолошких мјера.  

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here