СТАРОГОДИШЊА РЕГАТА ПОТВРДИЛА ДА ЉУДИ ИЗ БОКЕ ЖИВЕ С МОРЕМ И ЗА МОРЕ

Једриличарски спектакл “Старогодишња регата-бокељских вјетропира” секције крсташа ЈК “Делфин” обиљежио је крај 2021. године у Тивту, али и Боки.

Како саопштавају организатори регате, у времену надгорњавања и подјела, у условима социјалне дистанце, заједно са пријатељима доказали су и показали шта значи заједништво, али и шта значи даровати снагу и вријеме и кроз квалитетно креативно дружење створити нову вриједност, на корист цијелој заједници.

– “Старогодишња регата” има мисију да промовише заједништво на мору од првог издања, а посљедњим спектаклом је доказала да људи Боке живе с морем и за море и позивају све добре људе да дођу и у томе нам се придруже у будућим сличним пројектом – истичу из ЈК “Делфин”.

У саопштењу захвалност упућују свим медијским спонзорима, међу којима је и РТХН, затим институцијама, организацијама, умјетницима и другим добрим људима који су дали руке да се 2021. година испрати спектакуларном фештом на мору. Регату су забиљежиле професионалне камере, а након обраде, биће понуђене туристичким посленицима као врхунски материјал да га пошаљу у свијет.

– Живимо на најљепшем мјесту на свијету. Природа нам је даровала добре вјетрове. Вјерујемо да смо показали како их можемо заједнички ухватити и једрити у неку бољу, смисленију будућност. Заједно! Јер, једрити се мора. Наздравље свима нова година –  порука је управе ЈК “Делфин”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here