ЗИМА 2021: СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

Умјерено до потпуно облачно са кишом, пљусковима и грмљавином, нарочито у првом дијелу дана у јужним и централним предјелима. Послијеподне или крајем дана падавине ће знатно ослабити или престати, а најдуже ће се задржати на крајњем југоистоку. Вјетар јужних смјерова умјерен до јак, послијеподне у слабљењу. Највиша дневна температура ваздуха од 6 до 16 степени.


ЦЕДИС
Због планираних радова на мрежи данас од 8:30 до 9:00 сати струју неће имати потрошачи у дијелу Баошића; око зграде одмаралишта Црвеног Крста, на потезу од Ресторана дели Радивоје до Норвешког насеља, потрошачи испод магистрале од Ресторана Папагај до продавнице ИДЕА на обали. Радове изводе у циљу квалитетнијег и сигурнијег напајања електричном енергијом, а у случају лоших временских услова биће одгођени.


АУТО МОТО САВЕЗ
Због кише која пада у већем дијелу земље саобраћа се углавном по мокрим коловозима, а видљивост је мјестимично смањена. На дионицама које пролазе кроз усјеке могући су ситнији одрони, а додатна пажња је неопходна на дионицама гдје се изводе радови због измијењеног режима вожње. Интензитет саобраћаја је умјерен. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се седам саобраћајних незгода у којима су три особе задобиле лаке повреде.


АВИО САОБРАЋАЈ

Из Подгорице је данас планирано 13 летова, а пет их је за Београд. Јутарњи „Аir Montenegro“ је био у 7:30, следећи је у 13:35, следећи је у 13:35, а компаније „Аir Serbia“ су у 8:30, 15:15 и у 20:50. По два лета су за Истанбул и Беч, а остали су за Topaz Driller, Љубљану, Дортмунд и Брисел. Са тиватског аеродрома три лета за Београд; „Аir serbia“ у 8:00 и у 15:20, а „Аir montenegro“ у 16:30.

ЖЕЉЕЗНИЧКИ САОБРАЋАЈ
Брзи воз из Београда касни 40-ак минута, и на Жељезничкој станици у Бару га очекују око 8:00 сати. Полазак из Бара за Београд је у 19:00 сати, а назад у 20:20. Локални возови саобраћају редовно, а мјеста има довољно.
АУТОБУСКИ САОБРАЋАЈ

Аутобуси саобраћају редовно, а још нема повећаног интересовања путника, ни „појачавања“ линија. Јутрос су у наш град први стигли „Божур“ са Пала и из Београда и „Vienna tour“ из Модриче. У 7:00 сати је кренуо „Оzlem tours“ за Београд, слиједе два поласка за Дубровник; „Божуров“ у 9:30 и превозника „Јадран експрес“ у 11:10. Следеће на херцегновској аутобуској станици очекују доласке из Београда, Новог Сада, Ниша и Суботице.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here