ОДБОРНИЦИ РАСПРАВЉАЈУ О ПРЕДЛОГУ БУЏЕТА ЗА НАРЕДНУ ГОДИНУ

Одборници локалног парламента поново ће сјести у клупе у понедјељак, када је предсједник Скупштине општине Иван Отовић заказао шесту редовну сједницу.

На проширеном дневном реду је 29  тачака, међу којима су најинтересантније предлог Одлуке о Буџету Општине Херцег Нови за 2022. годину, предлог Одлуке о измјенама Одлуке о порезу на непокретности, предлог Одлуке о измјенама и допуни Одлуке о прирезу порезу на доходак физичких лица, затим Предлог Одлуке о давању сагласности на Одлуку о измјенама и допунама Финансијског плана Туристичке организације Херцег Нови за 2021. годину, као и предлог Одлуке о давању сагласности на Програм рада и Финансијски план Туристичке организације Херцег Нови за 2022. годину.

Одборници ће, између осталог, расправљати о програмима рада и финансијским плановима јавних предузећа и градских агенција за наредну годину, као и о локацијама за постављање објеката, међу којима су локални пут на Луштици, систем соларног напајања на вртићу на Савини, привредних објеката у Суторини и на Подима.

Дневни ред је проширен са још неколико тачака, тако да ће се пред одборницима локалног парламента  наћи и предлог Рјешења о давању сагласности на Рјешење предсједника Општине о именовању Весне Самарџић за потпредсједницу Општине Херцег Нови.

Почетак шесте редовне сједнице локалног парламента заказан је за 10 сати.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here