БРОЈНИ РЕАЛИЗОВАНИ И ПЛАНИРАНИ ПРОЈЕКТИ У СЦ ИГАЛО

Фото: Спортски центар Игало

Руководство хотела „Плеј“, који послује у оквиру Спортског центра Игало, задовољно је пословањем, које је у односу на претходну годину 30% боље. Ова година готово је успјешна као 2019., у којој су остварили добре резултате.

Како је за РТХН казао директор Спортског центра Игало Радован Ралевић због епидемиолошких мјера било је отказаних аранжмана у хотелу, а годину пандемије су искористили за побољшање рада предузећа.

Уз иницијативу и подршку општине, поред обнове паркета у Спортском центру који је завршен претходне године, кроз међународни пројекат добили су гријање на пелет.

-Пројекат, вриједности око 186 хиљада еура, се приводи крају. Рачунамо да ћемо први пут у погон пустити другом половином јануара. Уз то смо, такође, урадили једну добру ствар, инсталирали смо проточни бојлер од 1.500 литара, који ће омогућити гријање топле воде за спортисте, казао је он.

Како додаје уз помоћ министарства, директората за спорт и општине Херцег Нови, у плану је и адаптација отворених терена који су у лошем стању.

-Инсталацијом тих подлога и свим пропратним елементима, добићемо додатну понуду, јер имамо тржиште за ту врсту и спортова и програма кроз разне пројекте и за локално становништво. Ти пројекти ће генерално донијети више активности, почевши од наших грађана, који ће имати простора за комерцијални програм, до сезонског дјела, гдје ћемо имати велики број екипа који ће код нас доћи на припреме, наставио је Ралевић.

Управа хотела Плеј се првенствено базира на долазак спортиста, а прве екипе на припреме долазе већ у јануару.

-Поред фудбалских, имамо сигуран долазак једне рукометне екипе на више дана. У периоду Празника мимозе већ имамо резервације и локалних клубова које ће довести екипе на разне турнире, тако да у јануару и фебрусару оквирно имамо доста екипа које ће посјетити наш град, рекао је Ралевић.

Како је закључио, незахвално је прогнозирати, али се нада да ће епидемиолошка ситуација дозволити да наредна година донесе још бољи ефекат пословања.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here