ПРОМОЦИЈА КЊИГЕ „МОЈ ПУТ НА КРОВ СВИЈЕТА“

Књига „Мој пут на кров свијета” аутора Драгутина Шлагија Вујовића биће промовисана у петак (24. децембра) са почетком у 19:00 сати у фоајеу дворане „Парк“.Дугогодишњи члан Планинарско смучарског друштва „Јаворак“ из Никшића сажео је фрагменте са многобројних похода, са акцентом на историјску 2010. годину, када је, заједно са Марком Блечићем и Ђорђем Вујичићем „освојио“ Монт Еверест.

-Књига Драгутина-Шлагија Вујовића „Мој пут на кров свијета” је велико изненађење и крупно остварење. Изненађење је у томе што се овај врсни планинар, који је непосредно активан и у овој и сродним дјелатностима (члан је Горске службе спашавања, инструктор оријентиринга) одлучио и на ову врсту дјелатности – да сачини и објави ово обимно дјело. А да је крупно остварење, читаоци се могу увјерити кад уђу у његове садржајне, изражајне и исходишне квалитете и остварења, записао је проф. др Живко Ђурковић.

Поред аутора, Драгутина Шлагија Вујовића, о књизи „Мој пут на кров свијета” ће говорити Јелена Јовановић и Ива Вериго, а модератор је Татјана Ивановић.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here