ЗИМА 2021: СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

Промјењиво облачно са дужим сунчаним интервалима. Вјетар углавном слаб до умјерен, сјеверних смјерова. Највиша дневна температура ваздуха од -3 до 12 степени.

АУТО МОТО САВЕЗ
На сјеверу у вишим планинским предјелима и преко превоја мјестимично има поледице, а по котлинама је мјестимично смањена видљивост. У осталом дијелу земље саобраћа се углавном по сувим коловозима и уз добру видљивост, а интензитет саобраћаја је умјерен. На путевима који пролазе кроз усјеке могући су ситнији одрони, а на дионицама гдје се изводе радови неопходна је додатна пажња јер је измијењен режим вожње. Савјетује се опрезна вожња, прилагођена временским и саобраћајним условима. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 18 саобраћајних незгода у којима је шест особа задобило лаке повреде.

АВИО САОБРАЋАЈ
Из Подгорице је данас планирано 13 летова, а четири су за Београд. Први „Аir Montenegro“ је реализован 7:30, следећи је у 18:45, а компаније „Аir Serbia“ су у 9:00 и у 15:15. По два лета су за Беч, Истанбул и Topaz Driller, а остали су за Краков,, Меминген и Франкфурт. Са тиватског аеродрома само два лета за Београд; „Аir Montenegro“ у 10:25 и „Аir Serbia“ у 15:15.

ЖЕЉЕЗНИЧКИ САОБРАЋАЈ
Брзи воз из Београда касни сат и 20 минута, и на Жељезничкој станици у Бару га очекују око 8:40. Полазак из Бара за Београд је у 19:00 сати, а назад у 20:20. Локални возови саобраћају редовно, а мјеста има довољно.
АУТОБУСКИ САОБРАЋАЈ

Јутрос су у наш град први стигли „Ozlem tours““ из Лесковца и „Банбус“ из Београда. У 7:00 сати је кренуо „Оzlem tours“ за Београд, у 8:35 ће „Lalatović travel“ за Сарајево, у 9:30 “Божур“, па у 11:10 „Јадран експрес“ за Дубровник. Следеће очекују „Јадран експрес“ и „Ласту“ из Београда, „Blue line“ из Новог Сада, „Royal travel“ из Ниша и „Божур“ из Суботице.

ДОМ ЗДРАВЉА
На дјечјем одјељењу пријеподне раде др Драгана Кнежевић и др Маја Поповић, а послијеподне др Оливера Ментовић. Изабрани љекари за одрасле пријеподне: др Наташа Миловић, др Тања Зградић, др Сања Чепрнић, др Тамара Пиљевић, др Горан Комар од 8:00 до 12:00 сати, и на медицини рада др Александра Колунџић. Изабрани љекари за одрасле послијеподне: др Весна Ковач и др Ана Поповић.
У COVID амбуланти данас је од 8:00 до 12:00 сати др Марија Станишић, а од 15:00 до 19:00 сати др Ана Поповић. У диспанзеру за жене др Аленка Срдановић данас ради послијеподне.
У амбуланти у Бијелој од 7:00 до 14:00 сати раде др Иљана Даниловић и др Милица Тошић, а на педијатрији од 7:00 до 15:00 сати др Милена Пророчић. Амбуланта у Игалу не ради.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here