КРАЈ ТАКМИЧЕЊА У КУПУ ЗА ЖОК АЛБАТРОС

Одбојкашице Албатроса поражене су у четвртфиналу Купа Црне Горе. На паркету у Бару славила је домаћа екипа ОК Галеб резултатом 3:0, по сетовима 25:15, 25:20 и 25:19.

Улогу фаворита домаће су оправдале у свим сегментима игре и без пуно потешкоћа славиле максималним резултатом. Умор и бројне повреде утицале су на игру екипе Албатроса, па изабранице Бранке Обрадовић нису могле пружити максимум.

У екипи Галеба са 11 поена истакле су се Теодора Чавић и Марија Бојић, по 9 поена уписале су Маша Драгојевић, Наталија Влаовић и Андреа Кнежевић, а по 2 поена Калина Ковачевић и Сташа Кривокапић. Код Новљанки најбоља је била Анђела Кукобат са 11 поена, по 5 поена постигле су Милана Самарџић Пецељ, Александра Ћировић и Наталија Обрадовић, 4 поена Таша Трајковић и 2 поена Андреа Драговић.

За екипу Албатроса такмичење у националном Купу је завршено, а завршен је и први дио регуларног дијела првенства, гдје одбојкашице из Херцег Новог тренутно заузимају високо треће мјесто. Наставак другог дијела првенства је крајем јануара 2022. године, а Албатрос може бити задовољан досадашњим резултатом.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here