JESEN 2021: SERVISNE INFORMACIJE

U južnim i centralnim predjelima promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima. Na sjeveru pretežno oblačno, tokom prvog dijela dana povremeno sa slabim snijegom. Vjetar sjevernih smjerova, mjestimično umjeren do jak, na udare ponegdje i veoma jak. Najviša dnevna temperatura vazduha od -4 do 13 stepeni.

CEDIS

Zbog planiranih radova na mreži, danas će, od 8:00 do 12:00 sati, bez napajanja električnom energijom ostati Dom zdravlja, kao i potrošači koji žive u blizini ove ustanove.

AUTOBUSKA STANICA

Autobuski saobraćaj se odvija po redu vožnje, nema kašnjenja. Jedina izmjena u redu vožnje za danas je što Jadranekspres neće ići u 17:40 za Suboticu. Bez kašnjenja je stigao autobus iz Beograda, a u 7:00 sati krenuo Ozlem ka glavnom gradu Srbije.

U nastavku očekuju oko 8:00 sati autobuse iz Beograda, Modriče i Lens iz Novog Sada, oko 8:30 i autobus iz Niša. Potom će stići Blu lajn i Jadranekspres iz Subotice, dok Rojal iz Beograda očekuju oko 11:30.

Mjesta ima u svim pravcima.

AERODROMI CRNE GORE

Tri leta danas sa tivatskog aerodroma, svi su ka Beogradu – u 8:00, 15:20 i 16:30. Više letova biće realizovano sa podgoričkog aerodroma ka Beogradu, Istanbulu, Ljubljani, Beču, Dortmundu, Briselu. Za sada nema kašnjenja.

ŽELJEZNIČKA STANICA

Međunarodni voz ka Beogradu polazi svakog dana u 19:00 sati, povratak za Bar je planiran u 21:10. Kada je riječ o lokalnom saobraćaju, dnevno ima šest polazaka ka Podgorici i tri ka Bijelom Polju.

AMSCG

U višim  predjelima i preko prevoja  skrećemo pažnju na mjestimičnu poledicu i povremeno sniježne padavine zbog čega se saobraća usporenije. Na dionicama koje prolaze kroz usjeke mogući su nailasci na sitnije odrone. Vozačima savjetujemo da vožnju prilagode vremenskim i saobraćajnim uslovima. Na dionicama gdje se izvode radovi neophodna je dodatna pažnja jer je izmijenjen režim vožnje.

Intenzitet saobraćaja je umjeren.

U protekla 24 sata na putevima u zemlji dogodilo se pet saobraćajnih nezgoda u kojima nije bilo povrijeđenih lica.

Informativni centar zajedno sa službom pomoći na putu na usluzi je građanima 24 sata. Informacije putem telefona 19807, 020234999 i 063239987.

Vozite polako i pažljivo, srećan put!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here