ЈАДРАНУ ДЕРБИ ПРОТИВ ПАРТИЗАНА

Фото:ПВК Јадран

У врло занимљивој и драматичној утакмици, ватерполисти Јадрана су у четвртом колу „А” групе Регионалне лиге у Београду побједили Партизан 7:6 (1:3, 2:1, 3:2, 1:0).

Партизан је боље отворио утакмицу, водио је послије прве четвртине са 3:1, али се момци тренера Петра Радановића нису предавали и држали су резултатску неизвјесност, тражећи у финишу утакмице шансу и у томе су успјели. Након неријешеног резултата у трећој четвртини 6:6, посљедњих осам минута је у потпуности припало тиму из Херцег Новог. Предњачио је голман  Дарко Ђуровић, који је одбранио и петерац Стефану Митровићу. Гол одлуке који је донио три бода екипи са Шквера, постигао је Димитрије Обрадовић.

Голове за Јадран су постигли: Марко Петковић и Мартин Гардашевић по два, Урош Вучуровић, Димитрије Обрадовић, Данило Радовић по један.

Стријелци за Партизан су били: Стефан Митровић два, Петар Јакшић, Милан Алексић, Александар Бовен, Филип Радојевић по један гол.

Јадран из Херцег Новог, послије победе над Будвом 10:6, односно пораза од Новог Београда 18:9 и Југа 15:13, вечерас ће играти са екипе Шапца.

Сутра у шестом колу Јадран игра са прваком Хрватске екипом младости из Загреба.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here