ZIMA 2021: SERVISNE INFORMACIJE

Umjereno do potpuno oblačno i tokom većeg dijela dana suvo, krajem dana, a naročito tokom noći, umjerena do jaka kiša, ponegdje i grmljavina, a na sjeveru, u višim predjelima, snijeg. Vjetar uglavnom umjeren do pojačan, južnih smjerova. Najviša dnevna temperatura vazduha od 2 do 13 stepeni.

IZMJENA REŽIMA SAOBRAĆAJA U KUMBORU
Izmjenjen je režim saobraćaja na lokalnom putu u Kumboru, na potezu od magistrale prema crkvi Svetog Vasilija. Na ovom potezu zabranjen je saobraćaj za sva vozila do sutra u 07.30 časova, obavještavaju iz Sekretarijata za komunalne djelatnosti, ekologiju i energetsku efikasnost. Rješenje o privremenoj izmjeni režima saobraćaja donijeto je na zahtjev preduzeća „Komunalno stambeno“, a radi nesmetanog i bezbjednog postavljanja rešetke za odvod atmosferskih voda.
AERODROM CG
Sa tivatskog aerodroma danas je planiran jedan let ka Beogradu u 10:25. Sa aerodroma Podgorica danas tri leta ka Beogradu i jedan ka Istanbulu. Polasci ka Beogradu u 7:40, 14:30 i 18:05 i ka Istanbulu u 19:30.
AUTOBUSKA STANICA
Sa glavne autobuske stanice jutros je krenuo Ozlem ka Beogradu. Očekuju dolaske „Trans jug“ iz Beograda i „Rojal“ iz Niša. Petkom je uvedena linija ka Kragujevcu „Jadran lajn“ u 19 sati.
ŽENJEZNICA BAR
Iz Bara brzi voz ka Beogradu polazi u 19:10, a povratak je u 21.10.

AMSCG
Saobraćaj se obavlja po mjestimično mokrim kolovozima. U sjevernim predjelima ima snijega na kolovozu. Vidljivost je mjestimično smanjena. Iz Auto moto saveza upozoravaju na učestale pojave odrona, kao i na povremene udare vjetra. U višim planinskim predjelima mogući nailasci na poledicu. Vidljivost je mjestimično smanjena. Vozačima se savjetuje oprezna vožnja i poštovanje pravila saobraćaja.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here