LJETO 2021: SERVISNE INFORMACIJE

Pretežno sunčano i veoma toplo, uz slab do umjeren razvoj dnevne oblačnosti. Vjetar uglavnom slab do umjeren, promjenljivog smjera. Najviša dnevna temperatura vazduha od 30 do 39 stepeni.

RADNO VRIJEME KOVID AMBULANTE

Kovid ambulanta pri hercegnovskom Domu zdravlja radi od 8 do 12 i od 15 do 19 sati.

CEDIS

Danas će, od 08 do 12 sati, bez struje biti potrošači oko Sportske sale, saopštavaju iz CEDIS-a.

AUTOBUSKA STANICA

Autobusi dolaze uz manja kašnjenja, do 7:30 su stigli putnici iz Modriče, Ugljevika, Banja Luke, a potom očekuju iz Beograda, Novog Sada, Bijeljine, Kruševca… Na vrijeme je, u 7:00 sati, krenuo Ozlem ka Beogradu, u 8:00 autobus ka Trebinju, a u 8:35 ka Sarajevu. Kartu treba obezbjediti na vrijeme.

AERODROMI CRNE GORE

Sa oba crnogorska aerodroma danas će realizovati po 19 letova. Prvi jutarnji polasci i dolasci realizovani su na vrijeme.

ŽELJEZNIČKA STANICA

Međunarodni voz Bar – Beograd saobraća dva puta dnevno, u 9:00 i u 19:00 sati.

TRAJEKTI

Trajekti Pomorskog saobraćaja non stop povezuju obale zaliva, nema dužeg zadržavanja.

AMSCG

U većem dijelu zemlje saobraća se bez vanrednih ograničenja. Vozačima se savjetuje da oprezno voze i poštuju pravila saobraćaja. Intenzitet saobraćaja tokom dana je pojačan na važnijim putnim pravcima. Na mjestima izvođenja radova obavezno je poštovanje postavljene signalizacije.

Informativni centar zajedno sa službom pomoći na putu na usluzi je građanima 24 sata. Informacije se mogu dobiti putem telefona 19807, 020/234-999 i 063/239-987.

Vozite polako i pažljivo, srećan put!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here