ЉЕТО 2021: СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

Претежно сунчано. У поподневним сатима, уз промјенљиву облачност, понегдје краткотрајна киша или пљусак праћен грмљавином. Вјетар слаб до умјерен, промјенљивог смјера. Највиша дневна температура ваздуха од 24 до 37 степени. Температура мора 28 степени.

ДОМ ЗДРАВЉА ХЕРЦЕГ НОВИ

Инфо пулт Дома здравља Херцег Нови данас почиње са радом и радиће радним данима, саопштено је из ове здравствене установе. Грађани се Инфо пулту могу обратити путем телефона 031/343-111 лок. 110. Медицински техничари из састава изабраних тимова биће задужени искључиво за јављање на бројеве телефона изабраних љекара у за то предвиђеним терминима.

АУТОБУСKА СТАНИЦА

Када је ријеч о међународном аутобуском саобраћају, у наш град овог јутра су стигли Лалатовић из Модриче и Божур из Београда. Мјеста углавном има, али повећано је интересовање за путовање, гужве су велике па је савјет да карту обезбиједите на вријеме. Из Херцег Новог саобраћа повећан број линија ка државама региона, највише ка Србији.

АЕРОДРОМИ ЦРНЕ ГОРЕ

Са тиватског аеродрома данас планирају 19 летова: десет ка Београду, три ка Киеву, те по један ка Лавову, Тел Авиву, Берлину, Вилњусу, Запорожју и Дубаију. Нешто мање летова биће реализовано са подгоричког аеродрома, а планирају поласке за Београд, Беч, Будимпешту, Истанбул, Меминген…

ЖЕЉЕЗНИЧKА СТАНИЦА

Међународни возови саобраћају по устаљеном љетњем реду вожње, па је полазак из Бара ка Београду у 9:00 и 19:00 сати, док је повратак планиран такође у 9:00 и у 21:10.

АМСЦГ

Учеснике у саобраћају очекују суви коловози и углавном добра видљивост, а на дионицама које пролазе кроз усјеке могућа је појава одрона. Фреквенција возила је умјерена на путевима ван градских средина, а због високих дневних температура треба избјегавати путовања у најтоплијем дијелу дана.

Због предстојећег празника, у уторак и сриједу, 13. и 14. јула, када се очекује појачан интензитет саобраћаја, биће обезбијеђено наизмјенично одвијање саобраћаја на мјестима извођења радова.

Возите полако и стрпљиво, срећан пут!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here