ХОТЕЛ СПОРТСКОГ ЦЕНТРА ИГАЛО СПРЕМAН ЗА ДОЧЕК ГОСТИЈУ

Хотел „Play“, који послује у склопу комплекса Спортског центра Игало, спреман је за дочек првих туриста и спортиста.

Према ријечима директора Радована Ралевића, задовољни су тренутним oдзивом гостију, али бољу посјећеност очекују у другој половини јула и у августу.

– Ми смо као и сваке године спремни да дочекамо туристе и спортисте. Сви сектори Спортског центра су у пуном погону. Употпунили смо садржај и подигли ниво квалитета услуге у сваком смислу. Летови из Русије, која је за нас најјаче тржиште, су више пута отказивани, што је направило варијацију у аранжманима, али смо успјели да имамо продају током јула и августа – казао је Ралевић.

Због прекинутог авио саобраћаја између Русије и Црне Горе, кошаркашка академија која је требало да буде одржана у јуну, у организацији Саше Грујића, одложена је за наредни мјесец.

– Такође имамо најаве и других спортских клубова. Битно је рећи да смо направили уговор односно споразум, са Фондом ПИО. Затим први пут имамо Тениски савез Црне Горе на припремама за узраст до 14 година. Редовно ће долазити и школе фудбала на тренажне такмичарске активности, биће организовани и кампови, турнири – рекао је Ралевић.

Управа хотела се првенствено базира на долазак спортиста, док побољшање туристичког дијела планирају кроз сарадњу са туроператорима. Хотел располаже са 30 двокреветних и пет једнокреветних соба, а за очекивати је попуњеност хотела до 80 одсто.

– Највише туриста, првенствено спортиста је из Русије, Украјине, Србије, Босне и Херцеговине, Пољске, Аустрије. Спортски центар заједно са свим садржајима који обухватају и отворене терене, може да понуди богат садржај за било који спортски колектив – закључио је Ралевић.

Цијене спортских и хотелско угоститељских услуга су у односу на 2019. годину остале непромијењене.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here