РАЛЕВИЋ: ФЕР ПЛЕЈ У ПРВОМ ПЛАНУ

Радован Ралевић казао је да то што га прозивају из Управе ФК Игало није на мјесту, поготово директне оптужбе са елементима клевете и да никада није радио нешто што није у интересу спорта и његовог развоја. Истиче да му је жао да клуб у којем је играо, доводи у питање његову стручност, рад, знање и исправност.

-Никако није добро да се на овај начин презентују одређени проблеми који се дешавају можда унутар клуба, града, савеза или државе и да се људи који исправно раде доводе у сумњу. Радим и пројекат у „Фер плеј асоцијацији“  чији је циљ да се бори против дискриминације, расизма, национализма и свега осталог. И ми као клуб смо укључени у све те пројекте који се баве пружањем могућности да се свако дијете бави спортом без обзира на вјерску или националну припадност , борећи се против учесталих проблема у друштву које морамо искоријенити, казао је Ралевић.

-Градски клуб је оличење овога града и његова улога је презентовање свега што јесмо кроз спорт.  Небитно је да ли је у питању фудбал, кошарка или неки други спорт. Наша улога у свему овоме јесте да дјелујемо заједнички у интересу омладине и спорта, а сви који проналазе само разлоге за сукоб нису учесници у тој здравој намјери, казао је Ралевић.

Ова и свака друга тврдња са њихове стране је потпуно погрешна, није на мјесту и жао ми је што поред свих људи који се баве и уносе политику у спорт, проналазе мене који нисам апсолутно из те приче. Ми морамо да дјелујемо као једно, помажемо једни друге и раздвојимо спорт од политике. Ја тако радим и трудићу се да тако наставим, закључио је Ралевић. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here