PROLJEĆE 2021: SERVISNE INFORMACIJE

Do kraja dana u južnim i centralnim predjelima sunčano uz povremeno malu ili umjerenu oblačnost. Vjetar mjestimično umjeren, sjevernih smjerova. Najviša dnevna temperatura vazduha do 32 stepena.

STRUJA

Zbog planiranih radova na mreži i danas će pojedini dijelovi grada biti bez napajanja električnom energijom. Kako su najavili iz Cedisa, od 8:00 do 17:00 sati struju neće imati Sutorina – Prijevor, Beci, Lučići i Malta, kao i naselja Kamenari i Đurići. Povremeni prekidi u napajanju električnom energijom u vremenu od 9:00 do 10:00 sati planirani su u naseljima Bijela Školjka, Bjelska vala i kod hotela „Delfin“ u Bijeloj.

AUTOBUSKA STANICA

Autobuski saobraćaj odvija se po redu vožnje.

Na glavnu stanicu stigli su Ozlem iz Leskovca, Centra trans sa Pala, Banbus iz Beograda i Rule turs iz Skoplja. U nastavku prijepodneva očekuju dolaske Lalatović tursa iz Modriče, Jadran ekspresa i Laste iz Beograda, potom Gaga tursa iz Čačka, Blu lajna iz Novog sada i Božura iz Subotice.

Mjesta ima u svim pravcima.

AERODROMI CRNE GORE

Sa tivatskog aerodroma danas je planirano osam letova, tri ka Beogradu, te po jedan ka Tel Avivu, Kijevu, Lavovu, Harkovu i Zaporožju.

Sa podgoričkog aerodroma danas pet letova, po dva ka Beogradu i  Istanbulu i jedan ka Nur Sultanu.

ŽELJEZNIČKA STANICA

Međunardodni vozovi saobraćaju po uobičajenom redu. Polazak iz Bara ka Beogradu je u 19, dok je povratak planiran u 21:10.

AMSCG

Učesnike u saobraćaju očekuju pretežno suvi kolovozi. Iz AMS skreću pažnju na moguću pojavu odrona na dionicama koje prolaze kroz usjeke. Na mjestima gdje se izvode radovi saobraća se jednom trakom naizmjenično, bez dužih zadržavanja. Ulazak i izlazak iz Crne Gore se preko graničnih prelaza obavlja svakodnevno tokom 24 sata.

Vozite pažljivo, srećan put!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here