Јесен 2024: Сервисне информације

Сунчано, уз повремено слабу до умјерену облачност. Током јутра по котлинама мјестимично магла, која се понегдје на сјеверу може задржати до средине дана. Вјетар слаб промјењивог смјера. Највиша дневна температура ваздуха од 18 до 25 степени.

ЦЕДИС

Због планираних радова на мрежи у времену од 9.00 до 11.00 сати без напајања електричном енергијом ће бити дио потрошача између хотела “Парк” и кампа у Бијелој.

АУТО МОТО САВЕЗ

Саобраћа се уз углавном повољне временске услове за вожњу. Само понегдје дуж ријечних токова и по котлинама јутарња магла смањује видљивост. До повремених ограничења или забрана долази на дионицама гдје се изводе радови. Савјетује се опрезна вожња и поштовање правила саобраћаја. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 16 саобраћајних незгода у којима је седам особа задобило лакше повреде.

АВИО САОБРАЋАЈ

Из Подгорице је данас планирано 16 летова, а пет их је за Београд. Први „Аir Montenegro“ је реализован у 7.30, вечерњи је у 18.00, а компаније „Аir Serbia“ су у 8.40, 15.20 и у 19.45. Два лета су за Истанбул, а остали су за: Меминген, Измир, Љубљану, Лондон, Анкару, Будимпешту, Рим, Беч и за Варшаву. Из Тивта данас 11 летова, а три су за Београд; једини ”Аir Montenegro” је реализован у 7.30,  а “Аir Serbia“ су у 8.40 и у 15.20. По два лета су за Тел Авив и за Лондон, а остали су за Истанбул, Бирминген и за Манчестер.

ЖЕЉЕЗНИЧКИ САОБРАЋАЈ

Брзи воз из Београда касни 25 минута и на Жељезничкој станици у Бару га очекују око 7.50. Полазак из Бара за Београд је сваке вечери у 19.35. Локални возови саобраћају редовно, а мјеста има довољно. Дневно има 10 полазака за Подгорицу и три за Бијело Поље.

АУТОБУСКИ САОБРАЋАЈ

Јутрос су у наш град први “Виена” из Модриче и “Ленс” из Новог Сада, а за њима ће: “Божур” и “Транс-југ” из Београда, “Royal” из Ниша, “Jadran line” из Крагујевца, “Јадран експрес” и “Blue line” из Суботице, “Royal“ из Београда и “Југопревоз” из Требиња. У 7.00 сати је кренио “Озлем” за Београд, у 8.45 ће “Центротранс“ за Сарајево, у 9.30 “Божур” па у 11.10 „Јадран експрес“ за Дубровник, а у 12.10 “Југопревоз Гацко” за Требиње.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here