ЗИМА 2021: СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

Умјерено до потпуно облачно, мјестимично киша, пљускови грмљавина, нарочито током ноћи. Понегдје могуће умјерене до обилне количине падавина, док ће на крајњем сјеверу бити мало кише. Вјетар умјерен до јак, током ноћи понегдје са олујним ударима. Највиша дневна температура ваздуха од 5 до 17 степени.

АЕРОДРОМ ТИВАТ
Са тивтског аеродрома данас је планиран само један лет ка београду у 10:25. Са аеродрома Подгорица данас четири лета. Три ка Београду и један ка Истанбулу. Поласци ка Београду су у 8:20, 15:15 и 18:35 и ка истанбулу у 20:20.

АУТОБУСКА СТАНИЦА
Јутрос су у наш град стигли Бамбус из Београда и Озлем из Лесковца. Очекују доласке из Лесковца, Суботице и Београда. По реду вожње кренуо је у 7 Озлем ка Београду, у 8:35 ће Лалатовић ка Сарајеву, 16 сати Банбус ка Београду , 17:40 Божур ка Суботици, 21 сат Ласта ка Београду и 22:55 Лалатовић ка Модричи.

ЖЕЉЕЗНИЦА ЦГ
Брзи воз из Бара ка београду полази у 19 сати, а повратак из Београда је у 21:10.

АМСЦГ
Учеснике у саобраћају овог јутра очекују мокри коловози. На сјеверу има угаженог снијега на коловозу, и мјестимичне поледице. Упозоравамо на повећану опасност од одрона на путевима који воде поред ријека и косина. Возачима се савјетује опрезна вожња прилагођена условима и стању на путу. На магистралном путу Лепетани-Тиват до 05. фебруара због извођења радова на прикључењу општине Херцег-Нови на регионални водовод промјењен је режим саобраћаја са двосмјерног на једносмјерни, а долазиће до повремених прекида саобраћаја не дужих од 15 минута. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 13 саобраћајних незгода у којима су 4 особе задобиле лаке повреде. Интензитет саобраћаја је умјерен.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here