Агенција за цивилно ваздухопловство донирала Дјечијем дому средства за сензорну собу

Дјечији дом Младост Бијела добио је вриједну донацију финансијских средстава у висини од 5 хиљада еура од Агенције за цивилно ваздухопловство, за набавку и опремање сензорне собе. Ова донација ће значајно унаприједити услове смјештаја за дјецу са умјереним и тешким сметњама у развоју, саопштено је из Дома.

– Агенција за цивилно ваздухопловство, која се не финансира из државног буџета, показује друштвену одговорност. Новчана подршка у износу од 5 хиљада еура од великог jе значаја за нашу установу, која дио средстава за обављање дјелатности обезбјеђује и путем донација – казала је директорица дјечијег дома, Марела Савић.

Директору Агенције за цивилно ваздухопловство Ивану Шћекићу уручена је захвалница Дјечијег дома, као знак признања за подршку.

Шћекић је том приликом истакао да је Агенција одлучила да, умјесто прославе свог јубилеја, донира средства за три јавне установе, које имају највеће потребе, с циљем да допринесе побољшању услова живота задјецу и заједницу.

Набавком и опремање сензорне собе, Дјечији дом Младост Дијела ће побољшати услове и квалитет живота дјеци која бораве у Дому.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here