Требјеса побиједила Приморје у Игалу

У  последњој утакмици првог кола Првенства Црне Горе за кошаркашице Приморје као домаћин је поражено од екипе Требјеса (Никшић) 62:52 (17:14, 13:14,16:15,16:9)

Подмлађени тим Драгана Прге синоћ у Спортском  центру у Игалу није имао рецепт да  заустави разиграну Анђелу Рондовић која је постигла готово половину поена за своју екипу. Домаћи састав се добро држао и у три четвртине био равноправан противник екипи Лидије Крстајић.

Тек у финишу утакмице код резултата 46:43 гошће су се одвојиле и стигле до побједе. У тиму Приморја најбоља је била Маша Прашчевић са 16, пратила је повратник Наташа Радовић са 10 поена, остале поена су постигле Мила Ковачевић 8, Миа Бајо 6 и Антонија Триповић 5 поена.

На клупи тренера Драгана Прге су биле: Сања Павловић, Марија Шћекић, Ања Аџић, Јована Антуновић, Лана Мијајловић и Кристина Илић које су или играле или своју шансу очекују у наставку првенства.  У тиму гостију најефикаснија је била Анђела Рондовић са 29 поена, пратиле су је Мила Мијушковић са 10 и Анастасија Касалица са 9 поена.

У наредном другом колу у градском дербију играју Приморје –Херцег Нови. Сутра  кадеткиње и пионирке Приморја гостују у Рожајама екипи  „Ибра“.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here