Јесен 2024: Сервисне информације

Промјенљиво облачно, понегдје са слабом кишом. Вјетар углавном слаб до умјерен, промјенљивог смјера, на југоистоку повремено појачан источни, првенствено у јутарњим и ноћним сатима. Јутарња температура ваздуха од 6 до 17, највиша дневна од 15 до 25 степени

АУТО МОТО САВЕЗ

Овог јутра саобраћај се одвија по  мјестимично мокрим коловозима и уз смањену видљивост. Могућа је појава ситнијих одрона на дионицама које пролазе кроз усјеке Неопходна је опрезна вожња прилагођена временским и саобраћајним условима.

У посљедна 24 сата  у нашој земљи догодиле су се 24 саобраћајне незгоде у којима  су двије особе задобиле теже а седам особа лакше повреде.

АВИО САОБРАЋАЈ

Из Подгорице су  данас планиранa 24 лета, а пет их је за Београд. Први „Аir Montenegro“ је реализован у 7.30, вечерњи је у 19.30, а компаније „Аir Serbia“ су у 8.35, 15.20 и у 19.45. По два лета су за , Истанбул , Беч и Варшаву, а остали су за: Нант, Меминген, Гданск, Париз, Сабиха Гокцен, Будимпешту, Лион, Женеву, Загреб, Краков, Атину, Лондон и МИлано.

Из Тивта данас 11 летова, а пет их је за Београд; ”Аir Montenegro” у 7.30 и у 15.30, а “Аir Serbia” у 11.50, 15.20 и у 17.55. Два лета су за Истанбул,  а остали су за: Берлин, Хелсинки, Ригу, Минхен и Беч.

ЖЕЉЕЗНИЧКИ САОБРАЋАЈ

Брзи воз из Београда касни око 40 минута и на Жељезничкој станици у Бару га очекују око 8 сати. Полазак из Бара за Београд је сваке вечери у 19.35. Локални возови саобраћају редовно, а мјеста има довољно. Дневно има 10 полазака за Подгорицу и три за Бијело Поље.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here