Инфлуенсерке из Њемачке и Француске: Сваки дан у Црној Гори био је нова авантура

Национална туристичка организација Црне Горе (НТО ЦГ) угостила је двоје истакнутих инфлуенсера из Њемачке и Француске у склопу дигиталне кампање која се спроводи на тржиштима Велике Британије, Њемачке и Француске. Током посјете, инфлуенсери су обишли неке од најзначајнијих културних и природних атракција Црне Горе.

Њемачка инфлуенсерка Натали Арон, која има 532 хиљаде пратилаца са којима дијели искуства са путовања широм свијета, провела је незаборавних шест дана у Црној Гори, од 13. до 18. септембра.

Током боравка, посјетила је Будву, Котор, острво Госпу од Шкрпјела, a уживала је и у вожњи жичаром Котор-Ловћен, одакле се пружа спектакуларан поглед на Бококоторски залив.

-Ово је мој први пут у Црној Гори и заиста сам изненађена прелијепом природом и богатом културом ове земље, изјавила је њемачка инфлуенсерка.

Посебно је импресионирана разноврсностима коју Црна Гора нуди туристима.

-Током путовања сам видјела огроман спектар онога што ова земља може да понуди у само неколико дана – вољела бих да сам имала више времена како бих истражила још више. Сваки дан био је нова авантура и врхунско искуство, истакла је Натали.

Арон је обишла и маузолеј на Ловћену, Цетиње, Липску пећину, Колашин и Меандре Ћехотине, те вински подрум Шипчаник, и нагласила да су то нека од посебних мјеста у Црној Гори.

Црну Гору је посјетила и позната француска инфлуенсерка Аурели Боути, која на свом Инстаграм профилу броји више од 2 милиона пратилаца. Током боравка у Црној Гори од 23. до 29. септембра, Аурели је истражила јужни и централни дио земље, а Улцињ је издвојила као свој омиљени град у Црној Гори.

-Црна Гора ме позитивно изненадила својим задивљујућим пејзажима и срдачним људима. Мој омиљени град је Улцињ, идилични кутак за уживање са породицом. По мом мишљењу, то је једно од најљепших мјеста у Европи које сам посјетила у скоријем периоду, рекла је Францускиња, нескривајући одушевљење природним љепотама и гостољубивошћу локалног становништва.

Такође, обишла је Стари Бар, Пераст, Портонови, Котор, Цетиње, Маузолеј на Ловћену и главни град Подгорицу.

Обје инфлуенсерке изразиле су захвалност за незаборавно искуство у Црној Гори и најавиле да ће се сигурно вратити како би истражиле још више дестинација. Њихова посјета је била дио ширих промотивних активности НТО ЦГ с циљем позицинирања Црне Горе као висококвалитетне дестинације на тржиштима од стратешког значаја.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here