Међународни сајам стипендија и образовања у Подгорици

Агенција ISEM у сарадњи са преко 70 међународних партнера у уторак, 15. октобра, у хотелу “Хилтон” у Подгорици, организује 11. Међународни сајам стипендија и образовања, једини сајам овога типа у Црној Гори и један од највећих у региону.

Сајам је намијењем ученицима завршних разреда основних школа, ученицима средњих школа, студентима и али и родитељима који су такође активни учесници у процесу.Земља партнер овогодишњег Сајма је Уједињено Краљевство, а сајам ће свечано отворити британска амбасадорка у Црној Гори, Дон Мекен, заједно са представницима Агенције ИСЕМ.

Осим Велике Британије, на сајму ће се у времену од 12.00 до 18.00 сати представити излагачи из: Сједињених америчких држава, Канаде, Аустрије, Швајцарске, Њемачке, Мађарске, Бугарске, Шпаније, Грчке, Малте, Холандије, Белгије, Италије и Хрватске. Улаз је бесплатан, регистрација обавезна, а број мјеста је ограничен.

На Сајму ће бити обезбијеђене бројне стипендије и посебни сајамски попусти за велики број програма које нуди Агенција ISEM,као што су: школе језика и љетни кампови, програми размјене средњошколаца, интернатске средње школе, универзитети (БА, МА, докторски програми) “Work and Travel”, “AU Pair” i “Harrison Assessment” академско усмјеравање.

Овај догађај представља јединствену прилику за све заинтересоване да се упознају и директно разговарају са многобројним међународним партнерима Агенције ISEM, који пружају различите могућности за учење, студирање и рад у иностранству.

Посјетиоци ће имати прилику да обаве директне консултације са представницима међународних партнера, а након Сајма, Агенција ISEM нуди могућност бесплатних консултација са својим стручним тимом. Њихови савјетници за образовање у иностранству кандидатима ће пружити подршку током доношења исправне одлуке и приликом цјелокупног процеса аплицирања за програме, стипендије, визе, смештај и остало.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here