Спаић се јавно извинио: Дубоко жалим због Вукове повреде, желим му брз опоравак и повратак у базен

Фото: ВПСЦГ

Црногорски репрезентативац, Новљанин  Владан Спаић, тренутно играч Марсеја, огласио се преко друштвених мрежа и јавно се извинио играчу Јадран М:тела Вуку Милојевућу којег је теже повриједио у сриједу у дуелу ова два тима у 1. колу Лиге шампиона.

Брзом реакцијом љекара у Марсеју, а затим и у Београду, повреда Вука Милојевића је санирана, прелома нема и неће бити  операције али Милојевића очекује пауза од око два мјесеца, а Спаића дуже неиграње на међународној сцени. Он је данас од стране ЛЕН суспендован на 10 утакмица.

-Као дугогодишњи репрезентативац Црне Горе и члан ватерполо клуба Марсеј дужан сам да се обратим јавности. Прошле сриједе, током првог меча Лиге Шампиона у Марсеју, дошло је до момента у игри који никада не бих пожелио. Након постигнутог гола се десио рефлексни контакт са Вуком Милојевићем, играчем Јадрана из Херцег Новог, нажалост је довео до његове повреде и мог очекиваног искључења. Желим да изразим дубоко жаљење због Вукове повреде, написао је Спаић на Фејсбуку и додао:

-Ватерполо је спорт у којем посвећеност и страст понекад могу довести до мање контролисаних акција, али никада нисам имао жељу да угрозим физички интегритет другог играча. У контакту сам са Вуком од његовог повратка у Србију. Желим му брз опоравак и повратак у базен, као и пуно успјеха у наставку сезоне, истакао је Спаић.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here