У току наградни конкурс за најбољи туристички чланак

У току је наградни конкурс за најбољи туристички чланак на тему “Неоткривене приче Црне Горе – путовање кроз аутентична искуства“, који реализује Национална туристичка организација Црне Горе (НТО ЦГ). Овај конкурс, како наводе из НТО, има за циљ промовисање Црне Горе као јединствене туристичке дестинације кроз описивање скривених чари наше земље и аутентичних доживљаја.

НТО ЦГ позива ауторе (новинаре, писце, блогере, фрееленцере и друге) да истраже мање познате дестинације, културно-историјско насљеђе, локалне обичаје и друге сегменте понуде који стварају незаборавна искуства, далеко изнад уобичајених туристичких очекивања.

-Овим конкурсом желимо да инспиришемо ауторе да открију неиспричане приче које ће допринијети промоцији наше земље као дестинације богате аутентичношћу. Приче имају моћ да отворе нове перспективе, указујући на мање развијене и истражене аспекте наше понуде, који могу крити велики потенцијал, саопштили су из НТО.

Право учешћа имају сви аутори који имају пребивалиште у Црној Гори и до сада минимум два објављена чланка у неким од црногорских медија.

Пријава је анонимна, а информације о начинима и условима пријаве можете наћи на линку.

За најбоље ауторе предвиђене су новчане награде и то: прва награда 800 еура, друга  500 еура и трећа 300 еура.

Рок за подношење пријава је 18. октобар 2024. године до 8.00 сати.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here