Почела са радом школа одбојке у Бијелој

У организацији Одбојкашког клуба Албатрос, у Бијелој је почела са радом школа одбојке. На првом тренингу синоћ било је преко 40 дјеце.

Помоћни тренер Дарко Класић каже да је задовољство видјети велики број дјеце на првом тренингу.

-Очекујемо да ће их бити и више и да ће Бијела постати један од центара развоја добре одбојке. Одбојка је најздравији екипни спорт како за дјевојчице тако и за дјечаке, казао је Класић за РТХН.

Додаје да је школа одбојке у Бијелој заживила захваљујући Општини Херцег Нови и Секретаријату за друштвене дјелатности и међународну сарадњу,  замјенику секретара Митру Кисјелици, који су обезбједили средства за набавку опреме, одбојкашке стубове и мреже али и суграђанима који су несебично помогли у инсталирању опреме (Весо Вујачић, Славко Ногуловић и Џемо Куч) као и управи школе са директорицом Наташом Франић.

-Захваљујући заједничком дјеловању али и мјесним заједницама Бијела и Каменари које су помогле да се рашири вијест кренуо је дуго ишчекивани пројекат школе одбојке који је недостајао овдје јер због удаљености дјеца са ривијере нису успјевала да ускладе обавезе и долазе на тренинге у Херцег Нови, казао је Класић.

Подсјећа да ће школа одбојке бити бесплатна у октобру.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here