Настављена реконструкција Шеталишта Пет Даница

Настављени су радови на дионици Шеталишта Пет Даница, који су започети у априлу ове године. Радови се изводе на потезу од хотела “Плажа” до Мељина, у дужини од око 1,7км, у сарадњи Јавног предузећа за управљање морским добром Црне Горе и Агенција за изградњу и развој Херцег Новог, која је завршила пројектну документацију.

Морско добро је спровело тендер и одабрало извођача радова за овај пројекат вриједан 1,5 милиона еура. По завршетку реконструкције, која је планирана до љета наредне године, Херцег Нови ће имати потпуно санирано, поплочано и освијетљено шеталиште које се протеже од Игала до Мељина, пружајући грађанима и посјетиоцима пријатно мјесто за шетњу и одмор.

Реконструкција шеталишта, укључујући постављање ограде испод болнице Мељине, представља један од значајних инфраструктурних пројеката које реализује Јавно предузеће Морско добро на подручју општине Херцег Нови.

Подсјећамо, у јулу је свечано отворена реконструисана Обала Николе Ковачевића – дионица шеталишта од Титове виле до Галеба у Игалу.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here