Јесен 2024: Сервисне информације

Мало до умјерено облачно са сунчаним периодима. Током јутра понегдје повећана облачност, а на сјеверу по котлинама магла или сумаглица. Вјетар слаб до умјерен, промјенљивог смјера. Највиша дневна температура ваздуха од 14 до 24 степена.

ИЗМЈЕНА АУТОБУСКОГ СТАЈАЛИШТА

Због реконструкције пословног центра, од данас је почетна станица локалних аутобуса, умјесто у Суторини, у Игалу. До завршетка радова на реконструкцији пословног центра у Суторини, почетна станица локалног аутобуског саобраћаја биће у Дубровачкој улици, умјесто станице која се налази на паркингу пословног центра, обавјештавају из Секретаријата за комуналне дјелатности.

АУТОБУСКИ САОБРАЋАЈ

Јутрос су стигли аутобуси Блулајн из Београда, Вијхена из Модриче и Озлем из Лесковца. У 7.00 сати је кренио “Озлем” ка Београду, у 8.45 “Лалатовић ” ка Сарајеву, у 9.30 “Божур” па у 11.10 „Јадран експрес“ ка Дубровнику, а у 12.10 “Југопревоз Гацко” за Требиње. Очекују доласке из Београда, Новог Сада и Суботице.

АЕРОДОРОМ ТИВАТ

Са аеродрома Тиват данас 17 летова, од чега је највише ка Београду. Први лет ка Београду је у 7.30, а наредни су 8.50, 15.20, 15.30 и 17.55. Најављени су летови и ка Тел Авиву, Бечу, Лондону, Виљнусу, Манчестеру, Бирмингему, Истанбулу,Рејкјавику.

ЖЕЉЕЗНИЧКИ САОБРАЋАЈ

Полазак из Бара за Београд је сваке вечери у 19.35. Локални возови саобраћају редовно.

АМСЦГ

У већем дијелу земље саобраћа се по мјестимично мокрим коловозима уз мјестимично смањену видљивост. Упозоравамо и на повећану опасност од одрона на дионицама које пролазе кроз усјеке Неопходно је вожњу прилагодити временским и саобраћајним условима. До повремених ограничења или забрана долази на путевима гдје се изводе радови. На аутопуту се саобраћај обавља без измјена у режиму саобраћаја. Интензитет саобраћаја је умјерен. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 13 саобраћајних  незгода у којима је једна особа  задобила теже, а четири особа лакше повреде.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here