Финиш у знаку фудбалера ”Игала”

Фудбалери “Игала” су спретно и сретно стигли до побједе и три нова бода, на свом терену у 11. колу Друге лиге у дуелу са екипом “Ибра” из Рожаја. Утакмица у којој су домаћи славили са 3:2 донијела је лијепе голове, а малобројна публика могла је да види и још неколико зрелих прилика.

Данас расположен за игру Борис Дошљак је већ у 12. минуту приморао одбрамбеног играча гостију Стевана Пулетића да потврди његов гол у мрежи “Ибра”. Када се очекивало да ће пулени Марка Шћепановића кренути још боље и зрелије, услиједио је пад у игри. То је искористио Мизет Мурић у 23. минуту, послије шута из корнера главом, и у 30. минуту када је заобишавши голмана погодио мрежу Радоша Дубљевића. До самог финиша утакмице гости се зналачки бране, а нервоза „тресе“ домаће који никако да своју надмоћ крунишу поготком. Коначно, данас најбољи појединац “Игала” Борис Дошљак у 85. минуту главом погађа мрежу Рајка Бољевића.

Оно што су пропустили у регуларном дијелу, домаћи фудбалери су реализовали у надокнади времена. Колумбијац Рамирез Хуртадо је протутњао кроз казнени простор “Ибра”, а када је оборен судија Лука Пејовић је показао на једанаестерац који је у 93. минуту утакмице Алдин Аџовић претворио у гол за побједу и три нова бода. У преостала три минута игре било је доста нервозе и жутих картона, али није било промјене резултата.

Остали резултати 11. кола: “Грбаљ” – “Искра” 0:2, “Рудар” – “Подгорица” 5:2, “Младост” – “Ловћен” 0:0, а слободна је била екипа “Кома”. Пласман: “Младост” 20, “Рудар” 17, “Игало” 16, “Ловћен” 15, “Подгорица” и “Грбаљ” по 11, “Искра” 10, “Ибар” 9 и “Ком” 5 бодова.

У 12. колу 13. октобра играју “Игало” гостује “Искри”, а остали парови су: “Ловћен” – “Грбаљ”, “Ибар” – “Рудар” и “Подгорица” – “Ком”, док је екипа “Младости” слободна.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here