Пораз “Јадрана м:тел” у Шапцу

У другом колу Премјер регионалне лиге ватерполисти “Јадрана м:тел” су синоћ поражени од Шапца у гостима 6:5 (0:1,  3:3,  2:0,1:1).

Одиграли су изабраници тренера Владимира Гојковића први дио утакмице на високом нивоу, али су “пали” у трећој четвртини, а фалило је концентрације у завршници да се изборе петерци. Александар Ивовић и саиграчи имали су напад за изједначење, али управо најискуснијем, капитену Ивовићу, који је одлично послужен од Василија Радовића, лопта је испала из руке. Није искоришћена шанса да се резултат изједначи и и освоји један бод против добре екипа “Шапца”, која је недавно успјела да избори пласман у групну фазу Еврокупа. Домаћи ватерполисти су са голом разлике успјели да добију рововски рат против “Јадрана” из Херцег Новог, који је доживио први пораз у сезони.

Новљани су добро одиграли прву четвртину, водили су 1:0 и 2:0 , имали предност голом Лазића и са 4:3. Послије првог полувремена имали су гол предности, али у трећој четвртини нису били на нивоу, посебно у нападу, што је скупо кажњено, примљена су два гола, а сусрет је ријешио Михајло Репановић.

У утакмици  са мало погодака стријелци за “Јадран” су били: Јован Вујовић, Ђорђе Лазић, Александар Ивовић, Матија Сладовић и Вук Милојевић.

Голове за “Шабац” су постигли: Андрија Кораћ и Огњен Станојевић по два, а Аљоша Мачић и Михајло Репановић по један.

Утакмица у Шапцу била је генерална проба за “Јадран м:тел“ пред прво коло Ц групе Лиге шампиона у којем у сриједу играју у гостима са екипом француског „Марсеја“.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here