Наставак 22. сједнице локалног парламента 11. октобра

Наставак 22. редовне сједнице локалног парламента, која је прекинута након расправе о Предлогу Одлуке о измјенама и допунама Одлуке о накнади за комунално опремање грађевинског земљишта, заказан је данас на колегијуму предсједника Скупштине Општине за 11. октобар.

Према ријечима предсједника Скупштине Општине Ивана Отовића у наредним данима ће одлучити да ли ће се гласати о тачки Предлог Одлуке о измјенама и допунама Одлуке о накнади за комунално опремање грађевинског земљишта.

– Успјели смо се да се договоримо око датума, јер уз наведену имамо још пет тачака на дневном реду, између осталог, Предлог одлуке о постављању спомен плоче Ани и Миливоју Злоковићу, која ће, након што је усвоје одборници, бити постављена у дворишту ОШ „Орјенски батаљон“ у Бијелој и Предлог одлуке о постављању објекта од општег интереса односно изградњи локалног пута на Топлој, подсјетио је Отовић.

На сједници локалног парламента следећег петка биће и двије инфорамције које су раније уврштене у дневни ред.

-Информација о спровођењу Одлуке о избору предсједника и чланова мјесних заједница. То је нова одлука коју смо усвојили у овом сазиву и ту ће бити предочена између ресорног секретаријата и Министарства унутрашњих послова о томе шта је урађено од тренутка кад је усвијена одлука до данас. Нажалост, још нисмо добили регистар о пребивалишту који нам је основ зда би расписали изборе за мјесне заједнице. Такође ће бити Информација о стању у васпитно образовним установама на подручју наше општине,  за крај претходне и почетак ове школске године и одборничка питања, информисао је Отовић.

Наставак 22. редовне сједнице Скупштине општине Херцег Нови заказан је у 9 сати.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here