Одржана манифестација „Ноћ моде у Грабовцу“

Фото: CG news

У Дому старих Грабовац у Рисну одржано је синоћ традиционално, издање манифестације ,,Ноћ моде у Грабовцу 2024.” у оквиру које се у улози модела појављују корисници дома и Дневног боравка.

Фото: CG news

Манифестација се организује на иницијативу Наташе Милосављевић – Шћепановић, бивше Мис Црне Горе и власнице агенције АР Scouting, а под покровитељством Министарства рада и социјалног старања Црне Горе, Општине Котор као и других спонзора.

-Циљ догађаја је да се скрене пажња на особе у позним годинама и њихове потребе. Драго ми је што манифестација из године у годину бива све боља и посјећенија. Трудимо се да пошаљемо једну лијепу поруку И да се сто више њих осјете друштвено одговорни према оваквим догађајима, поручила је Милосављевић- Шћепановић.

Фото: CG news

Кориснице Дома старих прошетале су у креацијама домаћих дизајнера Марине Бановић, Наде Кољеншић, Маје Павићевић, Наталие Урбанове и Которанке Љубе Шљуке кориснице Дневног боравка у том граду. За шминку је био задужен Фармаси тим а фризуре потписује Sunflower салон љепоте, као и фризерски салон Дома старих.

Девет мушких модела самостално су одабрали одјевне комбинације, уједно то је и поклон Дома старих за њих, казао је директор Дома старих Срђан Драгомановић.

-Сваке године се трудимо да напредујемо и да ова манифестација буде све боља. Ово је један колектив који дише слогом и заједништвом и мислим да је превазишо сам себе и да смо дали домаћи задатак свим осталим установама у региону, каже Драгомановић.

У Грабовцу се редовно организују разне манифестације а наредна је обиљежавање 29. новембра- Дана СФРЈ, а затим и пригодан дочек Нове године. У Дому се реализују бројне радионице – ликовна, музичка, новинарска, фолклорна,

Све одјевне комбинације које су корисници носили на ревији добили су на поклон. Музички гост манифестације била је Милена Вучић.

Програм је завршен спектакуларним ватрометом.

Извор: CG news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here