Лука Чупић други на требињском полумаратону

На данас одржаном првом  полумаратону  „Сан Ран“ у Требињу на стази од 21 километар од Црквине и манастира Грачанице  гдје је био старт, до манастира Тврдош  па назад до циља у центру града код хотела Леотар гдје је био у конкуренцији 350  такмичара из  региона,  други на циљ са временом 1:22,56 стигао је Лука Чупић члан тиатлон клуба “Херцег Нови”.  Од првог новског тритлонца био је успјешни  Бранко  Кркаловић из Подгорице са временом  1:22, 43  а  трећи је био Иван Вујовић из Билеће.  У женској конкуренцији  најбоља је била Снежана Илић из Београда друга Наталија Ђурић и  Јелена Илић обје из Србије

На требињској стази али у дужини од 7 километара данас су се опробали  и Марко  Пејановић из  Котора који је био четврти и Марко Бутулија из Херцег Новог  који је на циљ стигао шести.

Ово је била врло успјешна трка и за нас такмичаре али и за организатора- Ово је мој  добар резултат на полумаратону тачније ово је моје друго вријеме у каријери. Кркаловић и ја смо били до самог финиша равноправни да би он у циљ ушао са временом које је за 13 секунди боље од мога. Конкуренција је била на завидном нивоу  окупило се доста такмичара из цијелог региона и драго ми је што сам био успјешни дио ове приче  гдје је организатор као новајлија положио испит-. рекао је за наш портал Лука Чупић.

Награде најбољима уручио је градоначелник Требиња, Мирко Ћурић који је честитао побједницима и освајачима медаља као и свим учесницима  и истакао да је данашњи полумаратон на понос Требиња и цијеле регије.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here