У Кући Ива Андрића сутра три промоције

Илустрација. Фото: pixabay.com

Аутори Венди Скорупски, Џеф Ошинс и Пеђа Ристић, представиће у четвртак 26. септембра у Кући нобеловца Ива Андрића своје три књиге.

Венди Скорупски (Краков) представиће роман о одрастању „Infinite Stranger“, фасцинантну, срцепарајућу и на крају уздижућу причу, засновану на стварним догађајима. Венди је такође аутор књиге „Once Upon a Thousand Hills“.

Џеф Ошинс (Санта Барбара) објавио је пет романа и путопис кроз Анде. Говориће о свом трилеру „The Gray Anarchist“. То је узбудљива прича о старијој еко-терористи, са актуелном политичком резонанцом. Ошинс је радио у Одјељењу за националну безбиједност, као и за четири предсједничка кандидата.

Пеђа Ристић  је у нашем граду познат као аутор мјузикла „Сан о Боки“, а приказаће свој роман „Хаппy Ман“, причу о македонском Јеврејину који помоћу чврсте воље и самопоуздања савлађује све препреке 20. вијека.

Занимљиво је да су аутори били средњошколци у Америчкој међународној школи у Бечу и деценијама су остали у контакту и дружењу са пријатељима из школе, на годишњицама матурирања. До сада су били заједно у Бечу, Флориди, Истанбулу, Фиренци и Тексасу, а сада је тренутак да се сретну на Јадрану.

Промоција ће почети у 18:00 сати.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here