Тестирање базичне интелигенције у Херцег Новом

Менса Црне Горе организује у сарадњи са Општином Херцег Нови тестирање базичне интелигенције у суботу, 28. септембра у скупштинској сали у 10 сати. У случају организације тестирања у више група, пријављени кандидати ће бити накнадно обавијештени о тачном термину.

Тестирање је бесплатно за све заинтересоване становнике општине Херцег Нови који имају валидан документ, док сви остали могу да се информишу о условима под којим се могу тестирати на [email protected]

Кандидати који се пријављују за тестирање морају бити пунољетни на дан тестирања, осим ученика средњих школа који морају имати навршених 16 година на дан тестирања. Менсин тест можете радити највише три пута у животу, при чему од посљедњег тестирања мора проћи више од годину.

Пријаве трају до 27. септембра до 18.00 часова на линк. 

Приликом приступа тестирању, кандидати треба да покажу валидан идентификациони документ. Општина Херцег Нови је препознала значај тестирања у својој средини и омогућила да се сви заинтересовани кандидати пријаве за бесплатно тестирање.  Из Секретаријата за културу и образовање, позивају суграђанке и суграђане да се пријаве у што већем броју.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here