Одбојкашице Албатроса на припремама на Златибору

У склопу припрема за старт првенства у Супер лиги Црне Горе, одбојкашице Албатроса налазе се на Златибору, гдје остају до сутра. Боравак и рад у Србији искоришћен је да се одигра и пријатељска утакмица са чланом Прве Српске лиге, екипом Златибора из побратимског  града Чајетине. У овом сусрету Албатрос је поражен 3:0 (25:20, 25:22, 25:22).

На припрема на Златибору се налазе: Јелена Глушац, Јована Ковачевић, Каролина Пидхурска, Марија Тушевљак, Јелена Бијеловић, Јована Перовић, Ива Чуровић, Емилија Хрњез, Ања Младић, Таша Трајковић (капитен), Елена Сенић, Амина Мусић, Александра Вучковић, Викторија Полозхеветс и Аница Перовић. Тренери екипе су: Бранка Обрадовић и Дарко Класић

Седам дана пред почетак првенства идуће суботе, Албатрос учествује на међународном турниру у Горажду и игра са Игманом (илиџа), Златибором и  домаћим Гораждем.

Првенство у Супер лиги Црне Горе почиње у првом викенду у октобру, а у првом колу, 4. октобра у Спортском ценрту Игало, Албатрос у бокељском дербију игра са Гимназијалцем из Котора.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here