Караџићка и Сeкулић побједници тениског турнира „Иван Хуић“

На тениским теренима Спортског центра Игало у недељу је одржан јубиларни 10. Меморијални турнир “Иван Хуић” за узраст до 12 година. На турниру је учествовало 12 дјевојчица и дјечака из клубова Црне Горе и Требиња.

У конкуренцији дјечака у полуфиналу су играли: Димитрије Секулић (Х. Нови)-Виктор Головић (Дадеxс – Подгорица) 6:2, 6:2 и у другом полуфиналу Михаило Гајић (Игало)-Јован Кековић (Дадеxс) 6:2,  1:6, 10:6. У  новском финалу Секулић је побиједио Гајића 6:2, 6:2.

Код дјевојчица у полуфиналу су играли Мартина Караџић (Тиват) – Лана Костић (Игало) 6:0, 6:0, и  Наталија Сулавер из Требиња члан Игала – Ника Колоколова (Морнар –Бар) 6:1, 6:0. У финалу Караџић је била успјешнија од Сулавер 6:1, 6:0.

У име организатора медаље и пехаре уручили су директор Тениског Савеза Црне Горе Милош  Караџић, Емина Хуић у име породице Хуић и организатор Игор Говедарица тренер ТК Игало.

Наредног викенда већина учесника овог турнира играће на тениском фестивалу младих у Улцињу. У име Тениског савеза Црне Горе на овој манифестацији биће присутни Милош Караџић и Игор Говедарица.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here