Љето 2024: Сервисне информације

Промјенљиво до потпуно облачно, повремено киша, у јужним предјелима могућ и пљусак са грмљавином. Вјетар углавном слаб до умјерен источних смјерова. Јутарња температура ваздуха од 5 до 17, највиша дневна од 12 до 25 степени.

АУТО МОТО САВЕЗ

Саобраћај се  обавља по мјестимично мокрим коловозима. Могућа је појава ситнијих одрона на путевима који воде поред ријека и косина. Из Ауто мото савеза апелују на возаче да вожњу прилагоде условима и стању на путу и поштују правила саобраћаја.

У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 20 саобраћајне незгоде у којима је седам особа задобило лакше повреде.

АВИО САОБРАЋАЈ

Из Подгорице је данас планирана 24 лета, а пет их је за Београд. Јутарњи „Аир Монтенегро“ је реализован у 7.30, вечерњи је у 20.05, а компаније „Аир Сербиа“ су у 8.35, 15.20 и у 22.05. Три лета су за Истанбул, три за Беч,  два заЛондон,  а остали су за: Краков, Лил, Измир, Каиро, Варшаву, Цирих, Братиуславу , Берлин, Париз, Катовице И Тел Авив. Из Тивта данас 12 летова, четири за Истанбул, по два за Београд И Тел Авив    а остали су за Ригу, Манчестер, Праг И Виљнус

ЖЕЉЕЗНИЧКИ САОБРАЋАЈ

Брзи воз из Београда касни око 35 минута и на Жељезничкој станици у Бару га очекују око 8.00 сати. Полазак за Београд у 19.35. Локални возови саобраћају редовно, а мјеста има довољно.

АУТОБУСКИ САОБРАЋАЈ

Јутрос су у наш град први стигли “Божур” из Београда, “Божур” са Пала и “Лалатовић” из Модриче, а у току дана очекују доласке различитих превозника: из Скопља, Београда, Новог Сада, Ниша, Крагујевца, Суботице и Требињаса. У 7.00 сати је кренио “Озлем” за Београд, у 8.45 “Лалатовић” за Сарајево, у 9.30 “Божур” па у 11.10 „Јадран експрес“ за Дубровник, а у 12.10 “Југопревоз Гацко” за Требиње.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here